Eurol smeermiddelen

 

Een onderdeel van KK services is het dealerschap voor Eurol. Deze leverancier is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. In samenwerking met Eurol biedt KK services één van de meest complete programma's met smeermiddelen, additieven, technische vloeistoffen, reinigings- en onderhoudsproducten. Daarmee kunnen we uiteenlopende segmenten bedienen zoals de automotive-, transport-, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart.

Henk Koopman van KK services komt graag bij u langs op de werkvloer om hierover advies te geven. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in de showroom. Deze ruimte bevindt zich naast de werkplaats van de Eurol Bandit aan de Bijsterenseweg 23 in Putten. In de showroom is tevens een beperkte voorraad beschikbaar van standaardproducten. Mocht u een bestelling willen plaatsen, dan krijgt u de producten binnen 48 uur geleverd of op afspraak.

Klik hier voor een totaaloverzicht van de producten, die KK services u kan bieden van Eurol. Neem voor meer informatie contact op met Henk Koopman via 06 57 92 73 82 of koopmankwaliteitservices@gmail.com.